Traploper kopen, helemaal weer trendy!

3 Minuten Gepost op:


Het eerste wat men ziet als bij mij de deur opengaat is de hal en meteen schuin erachter een trap. Met de verhuizing naar een mooiere woning in een nieuwe wijk, was de bedoeling dat de trap als laatste aan de beurt zou zijn. Het zou toch geen zin hebben om de trap te doen, als er nog volop gesjouwd en gewerkt werd aan de woning. Eindelijk was dan de trap aan de beurt. Aan de trap moest veel aandacht worden besteed. De trap opschuren, schoonmaken, een neutrale verfkleur en dan de bekleding. En een belangrijk detail: De trap moest wel bij een modern en romantisch interieur passen, geluiddempend, sfeervol en warm zijn. De keuze om een traploper te kopen was dan ook snel gemaakt.  

Het kiezen van de perfecte traploper

Trapbekleding heb je in vele soorten en maten. De structuur van de stof en dichtheid van de polen moeten van goede kwaliteit zijn. Door een vakman werd de trap thuis ingemeten, want de traploper zou geheel op maat worden gemaakt. Uiteindelijk werd de stofkeuze voor de traploper scheerwol met een traproede van edelmetaal. Bijna 100% zuiver, van hoge kwaliteit en bovendien duurzaam. Andere stofsoorten traplopers zijn: sisal of synthetische. Pool soorten zijn: bouclé, velours of geschoren bouclé. Het hoeft niet per se, maar met een bijpassende roede kun je de trap afmaken. Het ligt aan je interieur stijl en persoonlijke smaak. Je kunt kiezen uit edelmetaal, brons, messing, kunststof of een houten roede, in diverse kleuren. De specialist heeft op een ambachtelijke manier (naald en draad) de traploper gelegd. Andere manieren om een traploper te bevestigen zijn: lijm, nieten of spijkerlatten. De trap is een ware blikvanger geworden!  

Voordelen van een traploper kopen

De trap wordt: geluiddempend, stil, stijlvol, warm, zacht en sfeerbepalend. Daarnaast is hij slijtvast, duurzaam, onderhoudvriendelijk en men zal minder snel uitglijden op de trap. De nadelen kunnen zijn dat een stoffen trapbekleding stof, huismijt en voor allergieën kan zorgen, sneller aan slijtage onderhevig kan zijn en dat het los kan geraken, door het vele op en neer lopen. De trap moet iedere dag gestofzuigd worden, omdat je vuil en viezigheid meteen ziet. Ben je ook van plan om een traploper te kopen? Je kunt je altijd laten adviseren door vakmensen van De Roode Loper die je van stijladvies kunnen voorzien. Een traploper op je trap is tegenwoordig weer helemaal trendy, bovendien blijft het van alle tijden.  Iedereen in dit gezin is blij met de mooie trap die als het ware een pronkstuk is geworden. Nog een groot voordeel is dat iedereen in huis geen troep meer op de trap achterlaat en dat ze allemaal meehelpen om de trap schoon te houden.

• Tags: • 447 Woorden

Over ons

Blog over huis en tuinlandschap Hallo! Mijn naam is Bertus. Weet je wat nu echt fantastisch is? In de natuur zijn. Het is niet alleen mooi en leuk, het is ook nog eens gezond. De natuur is natuurlijk een zeer breed begrip. Maar de natuur kun je natuurlijk ook een beetje naar huis toe halen! Dit kan bijvoorbeeld met een prachtige voortuin of achtertuin. Het leuke is, als je een eigen huis hebt, dat je de natuur hiervan naar eigen stijl kan inrichten. Zo kun je al dat prachtige groen inrichten zoals jij dat wil! Fantastisch toch? Huis- en tuinlandschappen zijn leuk en maken veel mensen enthousiast. Lekker in de tuin zitten, wat is er nu beter dan dat? Lees er alles over in mijn blog.

Zoeken

Archief

Recente artikelen

Stoelen huren
26 april 2019
Vloertegels
11 juli 2018
Tegels woonkamer
2 mei 2018