Posts

3 Minuten Gepost op:

Stoelen huren

Stoelen huren Geef je een feestje, heb je een overgangsperiode van een verhuizing of een andere gelegenheid waarbij je stoelen nodig hebt? In dit geval kan het uitkomst b3 Minuten Gepost op:

Een houten keuken, een aparte keuken

Als je denkt aan een mooie en luxe keuken denk je meestal aan een mooie en ruime keuken met wellicht een kookeiland en mooie keukenkasten. En om de keuken wat aan te kled3 Minuten Gepost op:

Goede redenen om te kiezen voor een interieurarchitect

Hij is als het ware een mediator tussen ruimtes, omgevingen en gebruikers. Het inhuren van een interieurarchitect is dan ook geen slecht idee. Met gedegen kennis van tech3 Minuten Gepost op:

Vloertegels

Als je een nieuwe woning hebt gekocht is het vaak tijd voor het shoppen van een nieuw interieur. Van nieuwe bank tot leuke decoratie. Bij een nieuwe woning hoort ook een3 Minuten Gepost op:

Tegels woonkamer

Je hebt net een nieuw huis gekocht of je staat net voor een verbouwing van je huis. Diverse zaken komen nu aan de orde voor wat betreft de inrichting van je huis. Zaken z3 Minuten Gepost op:

Traploper kopen, helemaal weer trendy!

Het eerste wat men ziet als bij mij de deur opengaat is de hal en meteen schuin erachter een trap. Met de verhuizing naar een mooiere woning in een nieuwe wijk, was de be3 Minuten Gepost op:

Kachels

Sinds ongeveer 100 jaar is het meer gebruikelijk om onze woningen te verwarmen door middel van een kachel. Voordien waren sommige woningen helemaal niet voorzien van een3 Minuten Gepost op:

Vraag het de hovenier

Gezellig de hovenier  Weinig vakmensen worden zo welkom geheten als een hovenier. Geen gedoe met verstoppingen(de loodgieter) of schilders en stukadoors waarvoor de3 Minuten Gepost op:

Het werk van een architect

Sommigen denken alleen maar dat een architect zich alleen bezig houdt met de hele dag achter zijn tekentafel te zitten. Het klopt ergens wel, maar een architect doet meer3 Minuten Gepost op:

Waarom kiezen voor tapijt?

De voordelen van tapijt Een tapijt geeft een meerwaarde aan de ruimte en je kan het op verschillende manieren gebruiken, je kan een tapijt op de grond leggen als bescherm